TREND Imobiliar
dezvoltator si promotor

Trend Imobiliar este o companie privatǎ ce a pornit la drum în 2003 ca o agenţie imobiliarǎ şi care a reuşit sǎ atingǎ în prezent statutul de dezvoltator şi promotor.
Reorientarea companiei de la piaţa construcţiilor vechi cǎtre cele noi, aflate în stadiul de proiect, şi repoziţionarea companiei în piaţa imobiliarǎ pe nişa promotorilor a fost posibilǎ datoritǎ unor factori atât endogeni cât şi exogeni:

  • Încǎ de la înfiinţare compania Trend Imobiliar a acumulat un know-how complet, adaptat integral profilului şi specificitǎţii pieţei imobiliare româneşti, datorat echipei de profesionişti specializaţi în marketing, management, studii de piaţǎ etc
  • Observaţia transformatǎ ulterior într-un principiu al deontologiei profesionale a companiei, cǎ o agenţie nu poate reprezenta simultan şi vânzǎtorul şi cumpǎrǎtorul, situaţie generatoare de conflict de interese, a condus la eliminarea din activitatea proprie a perceperii comisionului de la cumpǎrǎtor.
  • Prin studii de piaţǎ comparate, prin extrapolǎri ale unor tendinţe şi situaţii conjuncturale ale pieţei imobiliare externe, compania a reusit sǎ identifice din vreme trendul pentru toate aspectele pieţei imobiliare româneşti, atipicǎ de altfel, şi sǎ implementeze printr-o activitate intensǎ şi susţinutǎ cele mai potrivite strategii şi mecanisme de promovare şi vânzare.
     


Deîndatǎ ce obiectivul de PROMOTOR imobiliar propus a fost atins, dar cu valenţe şi conotaţii noi în ceea ce priveşte atât asistenţa şi consilierea dezvoltatorilor pe tot parcursul derulǎrii unui proiect, în relaţie de parteneriat, cât şi a cumpǎrǎtorilor, s-a conturat ideea cǎ Trend Imobiliar ar putea avea un cuvânt de spus şi pe piaţa dezvoltarilor din România. Succesele obţinute şi experienţa acumulatǎ ca promotor în acest timp au stat la baza stabilirii unui nou obiectiv: DEZVOLTAREA PROPRIILOR PROIECTE.

Iatǎ deci, cǎ în momentul actual, datoritǎ unui mangement performant, compania Trend Imobiliar este DEZVOLTATOR al propriilor proiecte cǎci deţine teren propriu, constructor angajat, finanţare proprie etc. şi PROMOTOR pentru cǎ la fel de bine poate ajuta un partener în oricare dintre stadiile pe care le presupune dezvoltarea unui proiect, dar mai ales, ultima şi cea mai dificilǎ: vânzarea. Acesta este punctul forte al companiei Trend Imobiliar. Proiectele transformate in succes stau mǎrturie şi pot confirma aceastǎ afirmaţie.

 

 
Prezentare Companie
close