Proiecte Active

Paraul Rece

Una din perlele turistice încă ascunse ale zonei, beneficiind de un cadru natural pitoresc şi o locaţie deosebită, staţiunea Pârâul Rece are un potenţial turistic extraordinar fiind retrasă în coasta munţilor Bucegi dar totuşi uşor accesibilă (este amplasată la câţiva kilometri de viitoarea autostradă ce va traversa România - A3 şi la aproximativ 30 km de viitorul aeroport internaţional Braşov-Ghimbav ce va fi finalizat în 2010).

Ansamblul rezidential ofera conditii deosebite atat ca zona cat si ca finisaje. Mai sunt disponibile spre vanzare  doar 2 garsoniere si 2 apartamente.

mai multe detalii


Ansamblul rezidential PINE GARDEN

In centrul istoric, timpul adauga valoare casei tale. Ansamblul rezidential Pine Garden este singurul complex de locuinte noi care se construieste in Scheiul Brasovului. Proiectul cuprinde 4 vile cu desing montan cu structura S+P+E+M care va totaliza 48 de apartamente cu 3 si 4 camere. Apartamentele sunt amplasate la parter, etaj si masarda, iar subsolul este dedicat parcarilor, spatiilor tehnice si de depozitare.

mai multe detalii


SUB CETATE - Brasov

Complexul rezidential Sub Cetate este un proiect de categorie premium, care se construieste in Brasovul Vechi, pe strada De Mijloc nr.68. Proiectul Sub Cetate propune 36 de locuinte de 2, 3, 4 si 5 camere, ultra moderne spatioase si generoase, amplasate chiar in zona istorica a Brasovului la mai putin de un kilometru de Piata Sfatului.

mai multe detalii


Vila Iulia - Costinesti

Garsoniere de vacanta, pe litoral, la cheie; parcare si piscina in curte.
Pret 20000Euro (inclusiv TVA),

Plata:10.000 Euro avans, 10.000 Euro in maxim 12 luni.
Com. Costinesti, sat Schitu, Str. Teilor nr. 12
 

mai multe detalii


Imobil Ioana Nord

Situat in apropierea Pietei Presei Libere (Zona Jiului - Str. Calcarului)

Imobil S + P + 4 cu noua apartamente; sunt disponibie apartamente cu trei camere.

mai multe detalii


Ansamblul Rezidential AVANTGARDEN 2 - BRASOV

» situat in apropierea Bisericii Bartolomeu, continuarea ansamblului Avantgarden 1
»peste 350 de apartamente noi 
»numai 15% avans
 

mai multe detalii


Ansamblul Rezidential LA CITTADELLA

Se construieste primul cartier italian din Bucuresti. 
O echipa de arhitecti si constructori de renume din Italia, a incercat sa transpuna in cea mai frumoasa zona a cartierului Militari, armonia unui ansamblu arhitectonic cu iz arhaic. Aici poti beneficia de confortul maxim al unei locuinte noi si moderne in interior, incadrata in arhitectura nostalgica a unui “burg” linistit din zona de sud a Italiei.

http://www.lacittadella.ro/


Ansamblul Rezidential BELVEDERE - BANEASA

» 678 de apartamente de lux
» 1.132 de locuri de parcare subterane
» arhitectura deosebita
» ansamblu rezidential inchis, securizat, club, spatii servicii, gradinita
» avans 10%; transe
 

http://www.ansamblul-belvedere.ro/




Proiecte Finalizate

Ansamblul Rezidential ORHIDEEA GARDENS

Locuind in Orhideea Gardens stai in centrul orasului; ansamblul este la cateva minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea, de Gara de Nord, de Cotroceni, de cheiul Dambovitei si de Gradina Botanica.

Ansamblul rezidential Orhideea Gardens cuprinde 5 blocuri (S+D+P+11+12 retras), in total 400 de apartamente. Etajele 11 si 12 cuprind apartamente panoramice. La data la care cititi aceste detalii mai avem de oferit apartamente de doua si trei camere intr-un singur bloc, celelalte patru blocuri fiind deja vandute

http://www.orhideeagardens.ro/


 
Proiecte Imobiliare
close