Ansamblul rezidential PINE GARDEN


In centrul istoric, timpul adauga valoare casei tale. Ansamblul rezidential Pine Garden este singurul complex de locuinte noi care se construieste in Scheiul Brasovului. Proiectul cuprinde 4 vile cu desing montan cu structura S+P+E+M care va totaliza 48 de apartamente cu 3 si 4 camere. Apartamentele sunt amplasate la parter, etaj si masarda, iar subsolul este dedicat parcarilor, spatiilor tehnice si de depozitare.

Ansamblul va dispune de parcari subterane si supraterane, alei rutiere si pietonale luminate, foisor, loc de joaca pentru copii. Condominiul este complet delimitat si securizat cu gard, are cale de acces proprie, iar intreaga suprafata interioara va fi monitorizata electronic.

Pine Garden este amplasat la poalele Muntelui Tampa, in zona Dupa Gradini, la liziera unei Semete paduri de pini. La distanta de cateva sute de metri se afla Biserica Sfantul Nicolae, Prima Scoala Romaneasca, Biserica Sfanta Treime si Pietrele lui Solomon.

Cea mai apropiata zona industrala este situata la peste 10 kilometri.

Avantaje.

Suprafete vitrate generoase, amenajari de inalta calitate, finisaje si placari interioare si exterioare premium, usi de garaj telecomandate, fiecare apartament are loc de parcare subteran si o boxa de depozitare, fatade decorate cu lemn si piatra naturala, santierul se inchide inainte de predarea apartamentelor la cheie.

Confort si siguranta .

Intreaga proprietate este administrata si intretinuta de o firma specializata, servicii proprii de curatenie si intretinere a spatiilor comune, supraveghere video a intregului perimetru exterior, proprietete complet imprejmuita acces exclusiv pe baza de cartela magnetica si interfon, la cerere, servicii de curatenie si intretinere a apartamentelor.

 Finisaje.

Cai de acces comune placate cu granit, scari cu balustrade din inox cu mana curenta din lemn, usi de intrare si de interior din lemn cu fumir natural, pardoseala din gresie portelanata anti-alunecare cu grosimea de 10 mm, parchet penta-stratificat din lemn cu grosimea de 18 mm, baile sunt amenajate si complet utilate la nivel premimum, toate circuitele de instalatii sunt complet mascate.

Antreprenorul pune la dispozitia cumparatorilor patru seturi complete de dotari, de diferite stiluri si nuante, astfel ca viitorul proprietar sa isi poata alege stilul decorativ.   
 

close