SUB CETATE - Brasov


Complexul rezidential Sub Cetate este un proiect de categorie premium, care se construieste in Brasovul Vechi, pe strada De Mijloc nr.68.

Proiectul Sub Cetate propune 36 de locuinte de 2, 3, 4 si 5 camere, ultra moderne spatioase si generoase, amplasate chiar in zona istorica a Brasovului la mai putin de un kilometru de Piata Sfatului.

Proiectul se dezvolta pe o proprietate de 2110 mp. si include o cladire cu o amprenta de 850 mp. deservita de spatii verzi, cai de accessi locuri de parcare exterioare pe o suprafata de circa 1250 mp. Condominiu cu administrare privata. Intreaga suprafata a proprietatii va fi complet imprejmuita cu gard, va avea cale de acces proprie, iar intreaga suprafata interioara va fi monitorizata electronic. Cladirea va dispune la intrare de un oficiu de receptie cu program permanent, care va permite accesul doar pt. persoanele autorizate.

Avantaje

Suprafete vitrate generoase, amenajari de inalta calitate, finisaje si placari interioare si exterioare premium, doua ascensoare de lux cu acces din subsol la toate etajele, usa de garaj telecomandata, fiecare ap. are minim un loc de parcare.

Confort si siguranta

Intreaga proprietate este administrata si intretinuta de o firma specializata, servicii proprii de curatenie si intretinere a spatiilor comune, supraveghere video a intregului perimetru exterior, proprietate complet imprejmuita, acces exclusiv pe baza de cartela magnetica si interfon, servicii de curatenie si intretinere a apartamentului.  

Finisaje

Cai de acces comune placate cu granit, scari cu balustrade din inox cu mana curenta din lemn, usi de intrare si de interior din lemn cu furnir natural, pardoseala din gresie portelanata antialunecare cu gros. de 10 milimetri, parchet penta stratificat din lemn cu grosimea de 18 milimetri, baile sunt amenajate si complet utilate la nivel premium, toate circuitele de instalatii sunt complet mascate.

Antreprenorul pune la dispozitia cumparatorilor patru seturi complete de dotari, de diferite stiluri si nuante, astfel ca viitorul proprietar sa isi poata alege stilul decorativ.

close